Primera Air start met rechtstreekse vluchten naar New York, Washington DC en Boston van op Brussels Airport

Brussels Airport verwelkomt in mei volgend jaar de nieuwe luchtvaartmaatschappij Primera Air. De maatschappij start in mei 2019 met rechtstreekse vluchten naar New York (EWR), en in juni 2019 met vluchten naar Boston (BOS) en Washington DC (IAD). De vluchten worden uitgevoerd met de nieuwe, hoogtechnologische Boeing 737 Max 9. Twee toestellen van Primera Air zullen Brussels Airport als basis hebben.

“We zijn verheugd met de komst van Primera Air die directe vluchten van Brussels Airport naar Noord-Amerika zal opstarten. Met hun low-fare aanbod bevestigt haar komst nogmaals dat onze luchthaven het breedste aanbod aan luchtvaartmaatschappijen biedt voor alle type passagiers. Een nieuwe route voor onze luchthaven is die naar Boston, waar heel wat pharmaceutische en biotech bedrijven gevestigd zijn, en ook een sleutelsector in ons land. We kijken er ook naar uit om de toegangspoort te zijn tot Europa en België voor heel wat meer Amerikaanse bezoekers”, zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.airport is Boston, home to many pharmaceutical and biotech companies, and also a key industry in our country. We also look forward to being the gateway to Europe and Belgium for an increasing number of American visitors.”

Primera Air is een low-fare Noord-Europese luchtvaartmaatschappij die vluchten uitvoert vanuit Europa naar meer dan 70 bestemmingen over de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, Azië, het Caribisch gebied en Noord-Amerika.

Dagelijkse vluchten naar New York (EWR) starten vanaf 9 mei 2019, de vluchten naar Boston (BOS) en Washington DC (IAD) beginnen vanaf 2 juni 2019. De vluchten worden uitgevoerd door een gloednieuw en hoogtechnologisch vliegtuig de Boeing 737 Max 9.

Anastasija Visnakova, Hoofd Marketing van Primera Air: “Onze missie is om van dure trans-Atlantische reizen geschiedenis te maken en we zijn blij om low-fare, langeafstandsvluchten naar Brussel te brengen. Het zal lokale reizigers de mogelijkheid bieden om op een betaalbare manier naar de VS en Canada te vliegen en meer Noord-Amerikaanse reizigers naar Brussel te halen. ”

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *