Vakantiesalon Antwerpen: dansen voor de 40ste editie

Het Vakantiesalon van Antwerpen viert in januari 2018 de 40ste editie van Vlaanderens grootste vakantiehappening. Die verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij. Deze feestelijke editie staat in het teken van dansen rond de wereld en bezoekers worden extra in de watten gelegd.

Bij elk feest hoort muziek en dans. Dat vinden ook de organisatoren van het Antwerpse Vakantiesalon dat in januari voor de veertigste keer georganiseerd wordt. “Samen met de exposanten, zorgen we tijdens de feesteditie voor een groots evenement met animatie uit de hele wereld” zegt Christelle Fiore, verantwoordelijke van de beurs. “Op verschillende podia en bij verschillende exposanten zal er gefeest worden en mogen bezoekers rustig meedansen”.

Bezoekers mogen zich tijdens de beurs niet alleen aan een nieuw thema verwachten; de verschillende exposantenzones worden vernieuwd en uitgebreid. Ook het logo en de website kregen een hedendaagse look.

Dit jaar ontving het Vakantiesalon van Antwerpen bijna 80.000 bezoekers maar voor de feesteditie worden nog meer bezoekers verwacht.

Het Vakantiesalon van Antwerpen vindt van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2018 plaats in de hallen van Antwerp Expo.

Meer informatie op www.vakantiesalon-antwerpen.com

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *