RoomIt by CWTÒ versterkt hotelaanbod voor zakenreizigers

Chicago, 25 oktober 2017 – RoomIt by CWTÒ, de nieuwe hoteldistributiedivisie van Carlson Wagonlit Travel heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met Expedia Affiliate Network (EAN), een merk binnen

de Expedia-groep. De tarieven en beschikbaarheid van het EAN-aanbod worden opgenomen in de RoomIt boekingstool. Hierdoor krijgen reizigers via CWT wereldwijd toegang tot 197.000 hotels, waaronder 36.000 unieke locaties.

“CWT is vastbesloten om onze klanten wereldwijd op de meeste plaatsen uiteenlopende opties te kunnen bieden tegen de meest concurrerende tarieven”, aldus Scott Brennan, President RoomIt by CWT. “Het toevoegen van het EAN-aanbod aan RoomIt betekent een aanzienlijke investering die onze reizigers een betere ervaring en een betere service zal bieden”.

Het aanbod van EAN is wereldwijd beschikbaar in meerdere boekingskanalen; offline, via de CWT To Go app, de RoomIt online boekingstool en de belangrijkste online booking tools. Ongeacht het boekingskanaal kunnen reizigers rekenen op een consistente boekingservaring met betrekking tot hotels. Naast het complete EAN-aanbod biedt RoomIt momenteel al honderdduizenden traditionele hotellocaties aan RoomIt klanten en hun reizigers. Dit betekent dat reizigers toegang hebben tot een aanzienlijk aantal tarieven en kamers over de hele wereld.

“We weten dat zakenreizigers diverse criteria hebben als het gaat om het kiezen van een hotel”, aldus Alfonso Paredes, Vice President EMEA & LATAM, Expedia Affiliate Network. “Deze overeenkomst geeft reizigers toegang tot veel meer keuzemogelijkheden en tarieven. Dit helpt hen bij het vinden van een hotel dat tegemoet komt aan hun wensen en tegen een tarief dat voldoet aan de regels van het reisbeleid van het bedrijf”.

Over RoomIt by CWT

RoomIt by CWT is een divisie van Carlson Wagonlit Travel, een gevestigde leider in zakenreizen. RoomIt biedt reizigers de gewenste kamers, tarieven, voorzieningen en loyaliteitsprogramma’s, en helpt organisaties tegelijkertijd bij het beheersen van hun budget en het verbeteren van het inzicht in zakenreizen.

 Over Carlson Wagonlit Travel

Bedrijven en overheden vertrouwen op ons om hun mensen met elkaar in contact te houden. Wij voorzien hun reizigers van een volledig afgestemde reiservaring waarbij we innovatieve technologie combineren met onze ruime ervaring. Elke dag helpen we reizigers op weg en vullen bijna 200 Boeing 747’s en 100.000 hotelkamers, en organiseren we 95 bedrijfsevenementen. We zijn met meer dan 18.000 mensen in circa 150 landen, In 2016 realiseerde we een totaal transactievolume van 23 miljard US Dollars. Voor meer informatie over CWT: www.carlsonwagonlit.nl.

Volg ons op Twitter @CarlsonWagonlit en LinkedIn.

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *