Investering van €1.9 miljoen transformeert Radisson Blu Palace Hotel, Spa

Het Radisson Blu Palace Hotel, Spa heeft een investeringsprogramma van €1.9 miljoen afgerond. Alle 120 kamers kregen een stijlvolle nieuwe look&feel. Het recent voltooide project heeft het hotel een elegant nieuw uiterlijk gegeven. Ook de hotelgangen kregen een facelift waarbij ze werden getransformeerd tot een moderne kunstgalerie. 

“We zijn zeer enthousiast over de renovatie – die een significante investering is in het hotel. De nieuwe slaapkamers zijn stijlvol ingericht met toevoeging van lokale designelementen. We zijn er zeker van dat we een ruimte hebben gecreëerd die de verwachtingen van onze gasten overstijgt. Als groep zetten we in op het leveren van een fantastische klantervaring. Dit verbeterde productaanbod -in combinatie met onze ‘Yes I Can’ service- zal ons helpen om onze positie als één van de leidinggevende hotels in het gebied te verstevigen”, zegt Cathy Vander Eecken, General Manager, Radisson Blu Palace Hotel, Spa.

Het gebruik van grijs- en blauwtinten als aanvulling op de stijlvolle nieuwe inrichting heeft de hotelkamers compleet getransformeerd. Nieuwe meubels, parketvloeren, gordijnen en bedlinnen maken de nieuwe look af. Verder pakt het hotel uit met LED-verlichting en een verbeterde technologie op het gebied van TV- en USB-poorten. In de ruime kamers wordt er gespeeld met lichte en eigentijdse accenten waarbij er herkenbare Radisson Blu Elementen zijn verwerkt. We hebben met die ingrepen een ruimte gecreëerd die niet alleen mooi is, maar die ook uitnodigt om te werken, te ontspannen en je thuis te voelen.

Door inzet van kunst zetten we ‘Spa’ als bestemming duidelijk in de kijker. We spelen met stadsgezichten van Spa en kunstwerken die een eerbetoon zijn aan de natuurlijke bronnen van de stad. De vernieuwde gangen van het hotel worden ingezet als moderne kunstgalerie. Hier laten we foto’s van bekende en historische monumenten zien.

Het Radisson Blu Palace Hotel, Spa is rechtstreeks verbonden met de privé kabelbaan die leidt naar de Thermen van Spa. Alle 120 designkamers hebben een prachtig uitzicht op de stad en de glooiende heuvels van de regio. De Brasserie ‘Les Saisons de Spa’ serveert heerlijke gerechten in een informele omgeving. Voor evenementen en vergaderingen biedt het hotel acht flexibele en goed uitgeruste vergaderzalen.

Over Radisson Blu®

 

Radisson Blu® is een upper-upscale hotelmerk dat staat voor positieve en persoonlijke service in stijlvolle ruimtes. Met oog voor detail en een ‘Yes I Can’ mentaliteit, zijn de Radisson Blu hotels ontworpen om ieder verblijf onvergetelijk te maken. Dankzij de inzet van gepersonaliseerde service en lokale nuances is ieder verblijf bij Radisson Blu hotels een echt individuele ervaring voor gasten. Radisson Blu hotels bevinden zich in grote steden, bij belangrijke luchthavens en vakantiebestemmingen. Gasten en professionele zakenpartners kunnen genieten van voordelen bij Radisson Blu via Radisson Rewards: een wereldwijd loyalty programma dat exceptionele voordelen en prijzen aanbiedt.

Radisson Blu is onderdeel van The Radisson Hotel Group, waartoe ook de volgende merken behoren: Radisson Collection™, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson en prizeotel.

Voor reserveringen en meer informatie, bezoek, www.radissonblu.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radissonblu/

Instagram: https://www.instagram.com/radissonblu/

Twitter: https://twitter.com/radissonblu

Facebook: https://www.facebook.com/radissonblu/

 

 

 

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *