Iedereen naar Londen deze herfst!

Photo SNCF

Het schooljaar begint binnenkort opnieuw en het is tijd om de strandtas in de kast op te bergen. Het einde van de zomer komt wat zachter aan door meteen een citytrip voor de herfst te plannen. Er zijn goede redenen in overvloed om naar Londen te trekken. De Eurostar-buitenkans maakt het extra makkelijk om “Yes!” te zeggen tegen een ritje richting Britse hoofdstad.

Nog wat extra citytrip-argumenten nodig voor Londen?
Van 2 tot 8 oktober vindt London Cocktail Week plaats. Londense bars bieden een selectie cocktails tegen gereduceerde prijzen en onthullen hun specialiteiten.

In oktober presenteert een groep Londense chefs de diversiteit van de Britse gastronomie aan het grote publiek tijdens hetLondon Restaurant Festival.Op 14 oktober viert Africa on the Square op Trafalgar Square de Afrikaanse cultuur met tal van activiteiten: concerten, dansoptredens, modeshows en markten. De volgende dag is hetDiwali, het Indiase ‘festival van lichten’, een kleurrijk evenement met muziek, dans en verhalen.

Tijdens Halloween wordt Londen van 27 oktober tot 5 november het decor voor angstaanjagende taferelen: spookplaatsen, boeiende familieactiviteiten, een Ghost Bus die de strooptochten van Jack the Ripper volgt tijdens een ‘Jack The Ripper Ghost Walk’…

Van 1 oktober tot 12 november kunnen fans van Harry Potter hun verdedigingstechnieken tegen de Zwarte Kunsten oefenen, terwijl ze door een spookachtige Wegisweg lopen, gepatrouilleerd door Dooddoeners.

Van 5 tot 8 oktober vindt in Regent’s Park opnieuw de Frieze Art Fair plaats, die het beste van de hedendaagse kunst verzamelt. De ‘Frieze Masters’ stellen ook kunst van oude meesters tot eind 20ste eeuw voor.

Van 10 t.e.m. 19 november opent de 25ste editie van London Jazz Festival haar deuren. Internationale sterren spelen er zij aan zij met muzikanten uit de Britse jazzscene.

** Richting Londen voor een klein prijsje met Eurostar **

Van 29 augustus tot en met 11 september 2017 biedt Eurostar 16.500 tickets naar Londen vanuit Brussel, Rijsel en Calais vanaf € 34 enkele reis en vanuit elk ander Belgisch station vanaf € 41 enkele reis. De tickets zijn geldig voor reizen tussen 28 september en 9 december 2017, op basis van een verplichte retour.*

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *