Eurostar opent eerste cocktailbar in Londen

Eurostar, de hogesnelheidstrein die het Verenigd Koninkrijk met het Europese vasteland verbindt, verwent Business Premier-reizigers met een gloednieuwe cocktailbar in Londen. De cirkelvormige zwart- en goudkleurige bar bevindt zich op de bovenverdieping van de lounge in Londen en biedt een sfeervolle ruimte voor reizigers om een reeks cocktails te proeven, exclusief voor Eurostar ontworpen door de London Cocktail Club.

De cocktails bevatten Britse, Franse, Belgische en Nederlandse dranken en ingrediënten, en weerspiegelen de vier culturen waar Eurostar bestemmingen heeft met passende namen als Earl’s Elixir en Bourbon Boisé.

Signature London cocktail

Raymond Blanc, Michelinsterrenchef en culinair directeur Eurostar Business Premier, heeft in samenwerking met de London Cocktail Club een exclusieve cocktail voor de lounge in Londen ontworpen.

De Lavender Dusk heeft een onderscheidend mêlee van delicate bloemen, krachtige fruitsmaken en een pikante ondertoon. Het bevat de gin van Eurostar, Toujours 21, een heerlijke mix van Franse botanicals en Eurostar-honing van het platteland van Kent.

Nieuw gin-tonic-menu met verschillende Europese gins

Voor het eerst introduceert Eurostar een G&T-wintermenu met gins uit Londen, Parijs, Brussel en Amsterdam. Elke gin wordt perfect gecombineerd met een lokale tonic om reizigers te laten genieten van een klassieker met een twist.

  • Opening eerste cocktailbar in de Business Premier lounge in Londen St Pancras International
  • Wintermenu met exclusieve cocktails ontworpen door de beroemde London Cocktail Club
  • Signature London cocktail met gin gecreëerd door Raymond Blanc

Elegant ontwerp

De nieuwe cocktailbar in Londen werd ontworpen door de wereldbefaamde architecten van Softroom, en verfijnt de ervaring van Business Premier-reizigers.

Met zijn chique ronde bar met goudkleurig tafelblad en fluwelen stoelen is de stijlvolle bar de perfecte plek om te ontspannen na het werk of om de vakantie te starten.

De Eurostar-terminal in Londen 

De lancering van de nieuwe bar bevestigt de blijvende investering en vernieuwing van Eurostar in zijn stations en diensten. Met de recente introductie van Chop-Chop, een express-kapsalon in de vertrekhal in Londen, ticketpoortjes in London St Pancras om de controles te versnellen en World Duty Free, zet Eurostar zich in om de ervaring van zijn reizigers te blijven verbeteren.

Yann Bayeul, Catering Product & Service Manager bij Eurostar:

“Na het succes van de cocktailbar in Parijs zijn we trots om ook een bar in Londen te kunnen openen. Onze Business Premier-reizigers zoeken vaak naar een plek om te ontspannen na het werk en vrijetijdsreizigers zijn meestal op zoek naar een drankje. Met een wintermenu, ontworpen door de London Cocktail Club met dranken geïnspireerd door onze belangrijkste bestemmingen, hopen we dat reizigers van de nieuwe ervaring zullen genieten.”

Raymond Blanc, culinair directeur Eurostar Business Premier: 

“De nieuwe cocktailbar in Londen is een welkome aanvulling in de lounge. Met zijn elegante ontwerp en de reeks heerlijke drankjes gecreëerd door de London Cocktail Club, kijken we ernaar uit om onze reigers te laten genieten van een nieuwe en fascinerende ruimte om te ontspannen vóór de treinreis.”

De introductie van de nieuwe bar markeert zes jaar dat Eurostar en Raymond Blanc hun krachten bundelen om de eetervaring van Business Premier-reizigers in de trein te transformeren. Raymond Blanc is gekend voor zijn passie en innovatieve culinaire expertise. Hij werkt met elk van de drie keukens van Eurostar samen om seizoensmenu’s te creëren die het beste van de Britse, Franse, Belgische en Nederlandse keuken combineren.

Eurostar is er trots op de eerste vervoersmaatschappij te zijn die maar liefst twee sterren scoort bij de Sustainable Restaurant Association (SRA) voor zijn maaltijden met lokaal en duurzaam geproduceerde ingrediënten en voor het nastreven van een sociaal en ecologisch verantwoorde aanpak.

Business Premier

De Business Premier-reisklasse van Eurostar biedt de hoogste standaard voor treinreizen met o.a. fully flexible tickets, exclusieve toegang tot de businesslounges in de stations, met gratis wifi en tijdschriften, een express check-in tot tien minuten voor vertrek, en een heerlijke maaltijd met champagne en bijhorende drankjes opgediend aan de zitplaats.

 

image_pdfimage_print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *