Congresbureau Meet in Mechelen schenkt 5 VIP-arrangementen weg voor de BEA awards

Mechelen is gaststad in 2019 én 2020 voor de uitreiking van de BEA’s

De Belgian Events Awards organiseren hun jaarlijkse hoogmis van de evenementenwereld de komende 2 jaar in Mechelen. Tijdens de BEA awards worden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, van beste B2B-event tot beste B2C-event. Doe mee aan de wedstrijd van Congresbureau Meet in Mechelen, en dan kan jij de ceremonie misschien bijwonen als VIP!

De BEA awards verwelkomen zo’n 500 professionals uit de B2B-evenementensector.

Congresbureau Meet in Mechelen is bijzonder trots dat het dit event naar Mechelen heeft gehaald. “Het MICE-toerisme in Mechelen is booming. Bovendien is het dankzij de goede samenwerking tussen congresbureau Meet in Mechelen en private partners dat we de organisatoren hebben kunnen overtuigen om voor Mechelen te kiezen”, zegt Kurt Callaert, verantwoordelijk voor het congresbureau.

“Ook beweegt er heel wat in Mechelen voor de meeting industry, met in 2019 een mooie uitbreiding van het aanbod qua hotelcapaciteit (opening van een nieuw Van der Valk-hotel) en nieuwe special meeting venues zoals bijvoorbeeld het Predikherenklooster”, vult Kurt aan.

“Het is een unieke kans voor Mechelen om de troeven van de stad en haar partners te promoten. De volledige organisatie is bovendien een Mechels verhaal, want het is evenementenkantoor Event Masters uit regio Mechelen dat de coördinatie op zich neemt. Een editie om naar uit te kijken!”

Congresbureau Meet in Mechelen schenkt 5 VIP-arrangementen weg, bestaande uit een gratis toegangsticket voor de BEA-avond op 27 maart 2019 in de Nekkerhal, en een gratis overnachting n.a.v. dit event. Stuur een mailtje met jouw contactgegevens naar meetinmechelen@mechelen.be en maak kans op deze mooie prijs!