Beursorganisator Conceptum groeit en Vakantiesalon Antwerpen breidt uit

Door de overname van de Belgian Boat Show bevestigt beursorganisator Conceptum n.v. zijn leidinggevende rol in de sector van vrijetijdsbeurzen. Conceptum n.v. investeert ook verder in het Vakantiesalon van Antwerpen dat voor de editie van 2019 uitbreidt met extra beurzen voor nichemarkten: Aventuria, B&B Days en Let’s Camp.

Ondanks het aanbod op internet blijven beurzen een belangrijke communicatieschakel. Heel wat bedrijven die in nichemarkten aanwezig zijn, ontmoeten hun clientèle tijdens beurzen waar diensten en producten live geprobeerd en gedetailleerd besproken kunnen worden. Conceptum n.v. is een van de leidinggevende beursorganisators in ons land en specialiseert zich in de organisatie van beurzen in de lifestyle- en vrijetijdssector. Sinds de overname door Conceptum van het Vakantiesalon van Antwerpen is deze beurs uitgegroeid tot de grootste vakantiehappening in Vlaanderen die 80.000 bezoekers aanspreekt. Omdat vakantie zo veelzijdig geworden is, wordt de beurs voor de editie van 2019 opgesplitst in vier aparte beurzen: het Vakantiesalon Antwerpen groepeert klassieke vakantieformules en bestemmingen en wordt in de vernieuwde hal 4 van Antwerp Expo georganiseerd. Alle overige hallen zullen onderdak bieden aan specifieke reisformules die een groeiend succes kennen: B&B Days (met informatie over bed & breakfasts en charmelogies), Let’s Camp (kamperen, caravans, mobile homes) en Aventuria (actieve vakanties, avontuurlijke reizen). Gezinsvakanties in binnen- en buitenland wordt het overkoepelend thema van de verschillende vakantiebeurzen waarvoor de bezoeker slechts één ticket nodig heeft.

Nieuw in het beurzenpakket van Conceptum n.v. is de Belgian Boat Show. Deze beurs is de grootste watersportbeurs in België en wordt jaarlijks door 20.000 consumenten bezocht die zich voor alle facetten van waterrecreatie interesseren.

Vakantiesalon Antwerpen, Aventuria, B&B Days en Let’s Camp vinden van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2018 plaats in de hallen van Antwerp Expo. Belgian Boat Show wordt in de hallen van Flanders Expo in Gent georganiseerd, van 9 tot en met 11 en van 15 tot en met 17 februari 2019. Daarbij horen nog twee andere events: Belgian Boat Show Float (Breskens, 5-7/10/18) en Belgian Boat Show Beach (Duinbergen, 12-13/05/19).

Meer informatie over de beurzen op www.vakantiesalon-antwerpen.be en www.belgianboatshow.be. Informatie over Conceptum op www.conceptum.eu